Početak prijava za SHKM

 

Objavljeno 18.01.2020.

 

 

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 9. i 10. svibnja 2020. godine u Zagrebu. Jedanaesti put okupit će se mladi katolici na nacionalnom susretu, ovoga puta u našem glavnom gradu, pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2,5).


U subotu, 9. svibnja, u prijepodnevnim satima svi mladi sudjelovat će na katehezama koje će se održavati u 15-ak župa Zagrebačke nadbiskupije, a poslijepodne bit će organiziran program u centru Zagreba. Navečer se program nastavlja u župama u kojima će mladi biti smješteni. U nedjelju, 10. svibnja, središnje misno slavlje održat će se na Trgu bana Josipa Jelačića.

Prijave za Susret počinju 15. siječnja i prikupljat će se do nedjelje, 15. ožujka 2020. godine. Nakon toga datuma prijave više neće biti moguće. Mladi se prijavljuju svojim župnicima, župnim vikarima ili animatorima. Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime, spol, datum rođenja, veličina majice, broj mobitela, e-mail. Prijaviti se možete u župnom uredu u Pregradi ili župniku Ivanu Mikecu na broj mobitela 091/381-6210.

 



 

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje