Hodočašće u svetište Marija Bistrica i Gospe od Trsata

 

Objavljeno 23.07.2013.

 

 

Kao i svake godine, tako ćemo i ove imati župno hodočašće u svetište Marija Bistrica koje će se održati u ponedjeljak 5. kolovoza na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Župa organizira autobus za zainteresirane koji će krenuti ujutro u 6,00 sati. Cijena karte je 50 kn po osobi, a molimo zainteresirane da se što prije jave u župni ured.

Također, u planu je i hodočašće pješke. Iako je u nedjelju bilo rečeno da će se krenuti 4. kolovoza (nedjelja) u 15 sati popodne, termin je premješten te se polazak planira ujutro u nedjelju 4. kolovoza u 4,30 sati od župne crkve. Molimo sve zainteresirane, posebno mlade, da se odazovu u što većem broju i da se svakako jave u župni ured kako bi dogovorili kolektivni smještaj.

U planu je i hodočašće u svetište Gospe od Trsata. Iako je svake godine ovo hodočašće bilo nakon Velike Gospe, ove godine to je premješteno na subotu prije, 10. kolovoza iz razloga što je nedjelja 18. kolovoza posljednja nedjelja u pregradskoj službi vlč. Vladimira i vlč. Tomislava, kada će s nama proslaviti i oproštajne svete mise. Molimo sve zainteresirane za Trsat da se jave u župni ured. Cijena karte je 100 kn, a polazak je u subotu ujutro u 4,30 sati.

  

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje