Božićno pismo i raspored blagoslova obitelji

 

Objavljeno 18.12.2012.

 

 

Dragi vjernici župe Pregrada, Bog je davno, prije mnogo godina pokucao na vrata čovjekova srca i života. U liku malog djeteta ispružio je ruke prema nama, želeći nam kazati da je put LJUBAVI jedini put istinske sreće i blagoslova. Od tada su prošle mnoge godine, no i dan danas tisuće i tisuće osoba, toliko različitih između sebe, zajedno slavi, u vjeri i radosti, taj događaj koji je označio smjer i povijest svijeta i čovječanstva. Cijelim svojim srcem, koje se prelijeva od radosti, želim vam da Bog zasvijetli u vašim životima.


Neka se u ovoj godini vjere doista Isus rodi i u dubini vaših srdaca! Neka zvijezda vjere bude vodilja vašim životnim putovima. Neka vam Marija pokaže Onoga koji donosi istinski i pravi mir! Neka vam sv. Josip podari smirenost! Neka vam pastiri otkriju veličinu jednostavnosti i iskrenosti!


Neka vas u Novoj godini tri kralja obaspu darovima zdravlja i blagostanja! Neka nam ovaj Božić svima bude otkriće i spoznaja onoga na što nas Bog dolazi podsjetiti: U malom Djetetu se skriva veliko blago! On nas želi podržavati, poziva nas i obvezuje da podržimo jedni druge s ljubavlju. Takova ljubav za drugoga neka kuca u našim srcima i životima, a to želim svakom čovjeku i svakoj obitelji u našoj župi Pregrada. Stoga svima od srca

ČESTIT BOŽIĆ I BLAGOSLOVLJENA NOVA 2013. GODINA

žele vam vaši:
vlč. Vladimir Drnetić, upr. župe, vlč. Tomislav Kralj, kapelan
i časne sestre s. Jasenka i s. BernardicaRaspored blagoslova obitelji 2012-2013.pdf

  

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje