U Zagrebačkoj nadbiskupiji i gradu Zagrebu 9. i 10. svibnja ove godine održat će se jedanaesti Susret hrvatske katoličke mladeži. Budući da će na Susret doći mladi iz cijele Hrvatske kao i inozemstva, Zagrebačka nadbiskupija poziva obitelji i sve koji to žele da se uključe u organizaciju Susreta kroz prihvat mladih u svoje domove.

" />

Produljene prijave za domaćine SHKM-a 2020.

 

Objavljeno 29.02.2020.

 

 

U Zagrebačkoj nadbiskupiji i gradu Zagrebu 9. i 10. svibnja ove godine održat će se jedanaesti Susret hrvatske katoličke mladeži. Budući da će na Susret doći mladi iz cijele Hrvatske kao i inozemstva, Zagrebačka nadbiskupija poziva obitelji i sve koji to žele da se uključe u organizaciju Susreta kroz prihvat mladih u svoje domove.


Za vrijeme blagoslova obitelji, dijelili smo prigodni letak u kojem je napisano nekoliko informacija o Susretu katoličke mladeži u Zagrebu. Također, u letku se nalazi prijavnica, koja se treba popuniti ako želite biti domaćini mladima u razdoblju do 8. do 10. svibnja tj. u danima kada traje susret. Isto tako, prijavnicu možete podići u župnom uredu. Prijavnice sakupljamo do 31. ožujka 2020. god. Zainteresirani mogu sve informacije o domaćinstvu dobiti u svojim župama, poslati upit na e-mail adresu shkm2020@zg-nadbiskupija.hr ili nazvati na broj telefona Ureda za pastoral mladih zagrebačke nadbiskupije 01/4894 866.


Prijavnica se može preuzeti OVDJE i ispunjena predati župniku do prije spomenutog roka. 


Više informacija možete pronaći na sljedećim linkovima:
Zagrebačka nadbiskupija
Pastoral mladih


 


 


 

  

 

Povratak

 

 

 

Misao tjedna

"Sin mi ovaj bijaše mrtav i oživje, izgubljen bijaše i nađe se!"

Lk 15, 24

Katolički kalendar

Pretraživanje